My new baby<3

Hejsan!
i know i know, har inte bloggat, men what tha hell! världen går inte under bara för de eller hur?

iaf, vad hr jag gjort? joo jag har jobbat en hel del, sen var jag med mina älsklingar natacha emeli och suzan! jag och suzan gick till en början för att ficka på nattas jobb sen fick vi vänta ett litet tag tills natta sluta sen gick vi och mötte emelie som jobbar några kvarter bort, sen ick vi vidare till en resturang och åt tillsamans:) det bästa igår var någ vädret, det va så jäkla varmt, jag blev lit brun också, det har jag ganska lätt för:)!! men men!!

måste bra också säga en liten sak, ÄLSKAR MIN IPHONE4:D
nu ska jag iväg och tjäna lite kapital haha(riktig sweedi) puss o kram<3


SPICE GIRLS

HEJSAN HOPPSAN!

Igår så var jag på min kompis studentskiva och jag hade super super kul igår:) man träffade alla folk man brukade vara med förut och det blev mycket dans med dem både nyktra och onyktra om man ska säga så:)
Temat var "min idol" så¨jag och några tjejer bestämmde oss för att vara spice girls och självklart så fick jag vara melanie B, jag fick först "våffla" mitt hår och sen tuperade cilla det och då fick jag världens affro haha:P men vi hade skit kul och sen kom även våran låt spice girls på klubben då flippa vi totalt:P hahah!
Sen fanns det även en kille som hade skönaste movsen haha, jag och några kompisar dog av garv men han var rolig ändå:P well well!

Cilla: Victoria, Rebecca: Emma, Dilber: Megan Fox(kom med i bilden), Melsa: Geri, Jag: Melanie B

och riva som inte var med i bilder var melanie C!!!



Sitter nu iaf i skolan och väntar på min kära syster som ska gå från jobbet snart klockan 14 sen åker vi hem tsm:) wohoo, imorgon ska jag hämta 3st paket, först 2st skal till min nya iphoe4, sen ett stort paket från HM och sist men inte minst min nyaa IPHONE4 wohoooo:D <3


ha det bäst puss<3

Impuls köp.... gjorde jag rätt?

Hejsan svejsan!

Idag eller ah nyss så gorde jag ett impulsköp, jag köpte nämlien en iphone4 som förmodligen kommer nästa vecka :D hoppas jag gjorde rätt val och att den är värd vart ända öre:P



men men, vad händer annars då? jag har också beställt massa kläder från HM:s nya kollektion, så fina sommar kläder, det behövs inför mn USA resa snart om lite mindre än 2månader:) längtar så mycket, däför köte ag bland annat iphone så att jag kan ta massa bilder när jag är ute och kanske glömt kameran:)

Men nu ska jag kolla på film och sova snart för jobbar hela dagen imorgon från klockan 13:00 till 21:00! måste jobba mycket för att spara money:)

Bye och god natt<3

God morgon bitches!!

GoD MoRgOn!!!

Har ni sovit bra? well, jag har inte gjort det iaf, vet inte varför, kanske för att jag la mig sent eller för att jag bara inte va trött, eh skitsamma nu är jag iaf vaken och allert!
Ska plugga ihjäl mig idag för imorgon har jag F***** prov som jag har haft varje måndag nu i 4veckor! men det har ju gått bra på dom så än så länge klagar jag itne så mycket:)

Nu ska jag morgon-internetshoppa lite(om jag hittar något) och fixa mig för dagen:)
ses senare:)


från 2009 när vi i 9an skulle ta spexfoto:D


Jävlar!

Shit! sist jag bloggade va den 20e vilken är ett bra tag sen! men jag ska skärpa mig nu(det säger jag varje gång), och jag ska värkligen försöka! men det blir så mycket ibland att jag glömmer bort det! men men det blir som det blir! Kommer ni ihåg dom där leggings:arna som jag visade för några inlägg sen? jooo dom beställde jag hem och nu är dom mina, men dom e lite ljusare och man kan nästan tro att man går runt naken om man ser långt ifrån haha, men dom är snygga ändå jue:)

Och en till sak! FYFAN vad jag är sugen på utgång! men jag måste vänta lite på de för ska på 3st studentskivor till mina kära kompisars faktist! så i maj får jag gå ut på riktigt sen i juni då blir det USA BABY<3

nu ska jag sova:) hare bäst puss o kram<3


RSS 2.0